English: Hi, welcome on this page about the Augmented Readlity part of my dissertation (see the rest of the information here). Below you can find the info about how to view the videos in the book. But you can also find the videos viewable without a smartphone.

Dutch: Hallo, welkom bij deze pagina over het Augmented Reality deel van mijn proefschrift (de rest van de informatie is hier te vinden). Hieronder zie je zowel de uitleg over hoe je de filmpjes in het boek kunt bekijken als ook uitleg hoe je ze zonder extra hardware/software kunt bekijken (vanaf Vimeo)

Augmented Reality

English: You can view the videos directly in the dissertation using the Aurasma Virtual Reality layer. You need to install a (free) app on your iPhone/iPad/Android device. Easiest thing to do is to load this page on your device and click on this link: http://auras.ma/s/KvfC7.
Note: The link won't work on a laptop/Macbook, you need to do it on the mobile device!
After you installed the app, you need to click on the link (again) to subscribe tot the channel
If that sounds like too much work, you can also vied the videos in your browser, see the list below!

Dutch: De video's zijn direct in het proefschrift te bekijken met behulp van de Aurasma Virtual Reality layer. Je moet daarvoor een programma op je Android / iOS toestel (iPhone / iPad) installeren. Je kunt daarvoor het beste deze pagina openen op je Android / iOS toestel (iPhone / iPad) en dan op deze link klikken: http://auras.ma/s/MtqrD
of scan deze QR-code met je toestel:

Let op! De link werkt niet op een laptop/Macbook, je moet hem echt met je mobiele apparaat openen. En er is helaas geen Windows Phone versie van de applicatie, daarvoor moet je dan toch de Video's hieronder gebruiken.
Let op #2! Als je de link gebruikt en dan eerst de software moet installeren, dan moet je daarna nog een keer de link volgen om het abonnement op de video's te nemen!
Als je nog niet de benodigde software hebt, zul je de vraag krijgen om die te installeren. Heb je de Aurasma Virtual Reality software al geïnstalleerd staan, dan maak je meteen verbinding met het juiste kanaal en weet je zeker dat je de video's zult zien verschijnen.
Je kunt de video's zien door de Aurasma app op te starten en dan op de kaft van het proefschrift, of de titel van een van de onderdelen van het proefschrift te mikken. Je ziet dan eerst een soort paarse krul verschijnen (zie foto) en daarna begint het filmpje te spelen.

Video's (English)

Because I did not assume that everyone would want to view the videos through an app or on a mobile device, I have also uploaded them to Vimeo. You can find the playlist here.

You can also play them here in the page:

If you prefer the individual links:

Video's (Nederlands / Dutch)

Omdat ik er niet vanuit ging dat iedereen de video's via een app op zijn of haar smartphone zou willen bekijken, heb ik ze ook op Vimeo geplaatst. De afspeellijst is hier te vinden.

Je kunt ze ook hieronder afspelen:

En voor wie ze liever stuk voor stuk heeft: